Servicii

Serviciile noastre catre clientii privati:

Oferim suport tehnic gratuit pentru toate problemele la toate tipurile de piele - Tel: 0040 740 197 737 si info@centruldepiele.ro.

Oferim o gama variata de produse pentru intretinere, curatare si reparatie.

Reparam orice defect al pielii: rupturi, fisuri, decolorari, pete, urme de murdarie si de culoare de la haine (ex: jeans), uzura si imbatranire (mobilier, interioare de autovehicule, geci, posete, genti, incaltaminte), sau va putem indruma catre un reprezentant profesionist din zona dumneavoastra.

Serviciile noastre catre clientii comerciali:

Oferim “servicii post-vanzare” clientilor dumneavoastra. Trimiteti clientii dumneavoastra la noi cu problemele pe care le intampina!

Oferim clientilor dumneavoastra suport tehnic gratuit.

Putem rezolva defectele pieilor provenite de la furnizorul dumneavoastra.

Reparam orice defect al pielii: rupturi, fisuri, decolorari, pete, urme de murdarie si de culoare de la haine (ex: jeans), uzura si imbatranire.

Oferim cursuri de formare pentru deprinderea tehnicilor profesionale de curatare, intretinere si reparatie a pielii.

Clientii nostri industriali:

Producatori de mobila (IKEA, Bretz, POS...), producatori de autovehicule (Bugatti, McLaren, Rolls Royce, Lamborghini, Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen...), companii aeriene (Lufthansa), tabacarii, curatatorii uscate, societati de asigurare, ateliere de reparatie a pielii, muzee, ateliere de reconditionare auto, tapiteri, producatori de sei, genti, posete si geci.

Geci, Genti, Posete si Carti

Daca doriti ca petele de pe geaca dumneavoastra sa fie indepartate sau daca doriti sa restaurati una foarte valoroasa – noi va putem ajuta cu orice aveti nevoie!

Reconditioare imbracaminte piele Reconditioare piele

Pielea din autovehiculele de epoca

Scaunele sunt uzate, patate si decolorate. Tapiteria este deformata si fara suplete. Acest lucru face ca acestea sa fie fara valoare. Noi putem sa restauram scaunele dumneavoastra. Rupturile si zgarieturile vor fi reparate, suportul de burete inlocuit, iar pielea originala va fi restaurata, dandu-i chiar si un aspect patinat daca doriti acest lucru.

Reconditioare piele autoturisme