Dezinfectant piele COLOURLOCK Hygienic Cleaner

Dezinfectant piele COLOURLOCK Hygienic Cleaner

11049-150
In stoc
92.50 LEI
Fara TVA 1-2 zile
Descriere:

Dezinfectant piele COLOURLOCK Hygienic Cleaner
Produs pentru curatare si igienizare

Continut

 
Detalii despre produs:

Dezinfectant piele COLOURLOCK Hygienic Cleaner

Produs pentru curatare si igienizare

Noul produs COLOURLOCK® Hygienic Cleaner (dezinfectant piele) este ideal pentru igienizarea pielii, vinilinului, dar si altor suprafete netede lavabile. Curata delicat, dar eficient suprafetele de piele si vinilin. Este un produs lipsit de coloranti si inalbitori si asigura igienizarea suprafetelor curatate fara a le deteriora.
Domenii de aplicare: autovehicule, volane, mobilier, genti si posete, etc.Acest nou produs este rezultatul unui alt proces propriu de dezvoltare prin testare a produsului nostru COLOURLOCK® Mild Leather Cleaner mixat cu substante de dezinfectare. Multe produse de dezinfectare (cum ar fi Sterilium® sau alti dezinfectanti pentru suprafete) contin un procent ridicat de alcool si pot degrada suprafetele de piele utilizate frecvent.Dezinfectant piele  Dezinfectant piele

APLICARE

Testati intotdeauna produsele pe o zona ascunsa!

Cantitatea de 150 ml de dezinfectant piele, Hygienic Cleaner este suficienta pentru a curata suprafetele utilizate frecvent cum ar fi volanele, manerele si cotierele.

Cantitatea de 1000 ml este suficienta pentru curatarea mai multor interioare de autovehicule sau seturi de mobilier.

COLOURLOCK® Hygienic Cleaner este valabil timp indelungat, daca se depoziteaza la temperaturi optime, peste cele de inghet si sub cele foarte ridicate.

Aplicati produsul pe un burete. Nu aplicati direct pe piele. Creati spuma prin strangerea buretelui de cateva ori.  Folositi spuma pentru curatarea pielii dinspre o cusatura spre alta. Repetati procedura de cate ori este nevoie. Folositi o laveta umeda pentru a indeparta reziduurile, iar apoi lasati sa se usuce.

In mod normal, pielea trebuie curatata foarte bine in cazul murdariei cu Hygienic Cleaner pentru murdarie normala sau cu Strong Cleaner pentru murdarie extrema. Acest lucru previne fixarea mizeriei in cadrul procesului de revopsire sau ingrijire. Peria de curatare COLOURLOCK® Leather Cleaning Brush face curatarea mai usoara in cazul mizeriei fixate in textura pielii.  Dupa curatare, va recomandam sa ingrijiti pielea.

Prezentare video:

ATENTIE! Provoaca iritatii severe daca intra in contact cu ochii! IN CAZUL CONTACTLUI CU OCHII: Clatiti ochii foarte bine cu apa. Indepartati lentilele de contact daca este posibil. Continuati sa clatiti. In cazul in care iritatia persista, contactati medicul. IN CAZUL IN CARE ESTE NEVOIE DE INTERVENTIE MEDICALA: sa aveti la indemana flaconul sau eticheta produsului.

Agitati inainte de utilizare! Feriti-l de inghet! A nu se lasa la indemana copiilor! Spalati mainile foarte bine dupa utilizare!

Pentru întrebări suplimentare despre acest produs sau alt articol de pe site-ul Centruldepiele.ro contactați-ne folosind formularul de contact, adresa de mail contact@centruldepiele.ro sau printr-un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook.

Domenii aplicare
Echitatie
Genti & Valize
Masina
Mobilier
Pantofi
Volan
4055688855837
Momentan acest produs nu are recenzii

Suport Specializat

de peste 20 ani intelgem pielea

Livrare imediata

in maxin 72 ore, oriunde in tara

Plata Securizata

platesti in sigurata, cu orice tip de card

Garantam Calitatea

importam direct de la producatori