Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_3
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_1
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_4
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_5
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_3
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_1
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_4
Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh_5

Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh

In stoc
142.50 LEI
Fara TVA 1-2 zile
Descriere:

Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh
Vopsea pentru piele, ideala pentru reimprospatarea culorilor de pe suprafetele de piele uzate, zgariate sau decolorate atat din autovehicule cat si mobilier.
Vezi tabel culori standard aici.

Continut
Vreau sa comand o culoare standard  info
Vreau să comand o culoare specială pentru vehicul info
Vreau să comand în baza unei mostre de culoare. (Cost suplimentar : +80,85 lei) info
Se permit doar 250 de caractere.
Care este modelul mostrei pe care îl trimiți? info
Descrie ce piesă sau ce reprezintă mostra pe care o trimiți (Cost suplimentar : +0,00 lei) info
Se permit doar 250 de caractere.
Te rugăm să specifici dimensiunile mostrei (Cost suplimentar : +0,00 lei) info
Se permit doar 140 de caractere.
Vrei sa returnam mostra? info

 
Detalii despre produs:

Vopsea piele COLOURLOCK Leather Fresh

Vopsea pentru piele
Ideal pentru reimprospatarea culorilor de pe suprafetele de piele uzate, zgariate sau decolorate atat din autovehicule cat si mobilier.
Cantitatea de 30 ml este suficienta in mod normal pentru a trata mici defecte cum ar fi colturile gentilor sau pielea uzata de pe volane sau schimbatoare de viteza. Cantitatea de 150 ml este suficienta pentru a trata defectele care se formeaza de obicei intr-un autovehicul cu uzura normala a scaunelor din fata sau care se formeaza cu trecerea timpului pe mobilierul de piele. Un litru este suficient pentru cazurile in care este suprafetele afectate sunt mai mari sau pentru mai multe autovehicule si elemente de mobilier.
Daca Mobilierul este complet uzat sau daca se doreste schimbarea culorii, va rugam sa ne contactati mai intai. Putem sa va spunem ce veti putea obtine cu Leather Fresh sau sa va oferim o alternativa.
Cateva sfaturi si “trucuri” pentru Leather Fresh
• Inainte de a incepe procedeul de reimprospatare a culorii, verificati intotdeauna pe o zona ascunsa daca Leather Fresh se potriveste la culoare
• Leather Fresh este potrivit pentru schimbarea culorii doar pe portiuni mici
• Aceasta vopsea piele, Leather Fresh este un produs doar pentru reimprospatarea culorii. In cele mai multe cazuri, se aplica dispre o cusatura spre alta. Suprafetele foarte degradate nu vor arata mai bine doar cu ajutorul produsului Leather Fresh (vopsea piele). Astfel de suprafete trebuie doar curatate si ingrijite
• Leather fresh poate fi aplicat si cu un pistol de vopsit. Rezultatul este mult mai placut, in special pe suprafetele mari.
• Imperfectiunile pot fi netezite cu Leather Sanding Pad inainte ca sa treceti la alta etapa
• Leather Fresh (vopsea piele) in diferite nuante poate fi mixat pentru obtinerea unei alte culori, dar trebuie pricepere in potrivirea culorilor
• Pentru reparatii mici, Leather fresh se poate folosi si pe vinilin sau plastic
• Uscati intotdeauna Leather Fresh cu ajutorul unui uscator de par. Culoarea se va potrivi mai bine si veti castiga timp. In plus, lasand ca Leather Fresh sa se usuce fara a folosi un uscator de par, straturile aplicate anterior vor fi sterse
• Lucrati intotdeauna la temperature camerei! La temperaturi scazute, Leather Fresh nu se va usca sufficient, iar munca nu este confortabila la astfel de temperaturi
• Pentru aceasta operatiune va recomandam sa alocati timp sufficient fara sa va grabiti. Rapiditatea in reimprospatarea culorilor este specifica profesionistilor in domeniu care fac zilnic astfel de operatiuni. Cine lucreaza fara sa se grabeasca, va obtine rezultate mai bune.
• Pentru lucrari fine, puteti folosi Mini Brush
• In cazul cusaturilor de alta culoare fata de cea a pielii, trebuie atentie sporita!

Folositi banda de mascare pentru protectia cusaturilor.

Avem 46 de culori standard si putem prepara in functie de mostra orice culoare.

Vopsea piele


APLICARE:
Testati intotdeauna produsele pe o zona ascunsa!
Aplicati Leather Fresh, vopsea piele, doar pe suprafete curate si fara grasimi, astfel incat acesta sa adere bine pe suprafata si sa nu se fomeze un efect abraziv sau lipicios. In cazul in care pentru curatare s-a folosit Strong Leather Cleaner (care are si efect de hidratare usoara) sau a suprafetelor grase, pielea trebuie degresata foarte bine cu Degreaser.
Leather Fresh se poate aplica dupa ce pielea s-a uscat in urma curatarii (dupa aproximativ 30 min. la temperatura camerei sau cu ajutorul unui uscator de par). Apoi slefuiti suprafetele aspre cu Leather Sanding Pad.
Verificati intotdeauna compatibilitatea culorii. Daca nu este aceeasi culoare! Agitati flaconul foarte bine si aplicati Leather fresh cu un burete prin tamponare uscand apoi cu un uscator de par.
Aplicati uniform Leather Fresh cu un burete pe suprafetele afectate dinspre o cusatura spre alta si uscati cu un uscator de par. Pentru zonele mici, este suficienta aplicarea doar pe portiunea afectata. Tratati doar zonele care necesita reimprospatarea culorii. In cazul in care considerati ca aplicarea unui strat nu a fost suficienta, puteti aplica mai multe straturi, uscand cu un uscator de par dupa fiecare strat.
Leather fresh se poate aplica prin tamponare sau prin miscari circulare.

Prezentare mod de aplicare

Pentru întrebări suplimentare despre acest produs sau alt articol de pe site-ul Centruldepiele.ro contactați-ne folosind formularul de contact, adresa de mail contact@centruldepiele.ro sau printr-un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook.

Domenii aplicare
Echitatie
Genti & Valize
Haine de piele
Masina
Mobilier
Pantofi
Volan
Momentan acest produs nu are recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Suport Specializat

de peste 20 ani intelgem pielea

Livrare imediata

in maxin 72 ore, oriunde in tara

Plata Securizata

platesti in sigurata, cu orice tip de card

Garantam Calitatea

importam direct de la producatori