Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set _1
Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set - 2
Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set_3
Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set _1
Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set - 2
Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set_3

Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set

11090-en
In stoc
165.00 LEI
Fara TVA 1-2 zile
Descriere:

Set pentru curatare si intretinere piele cerata

Contine:
1 x COLOURLOCK Aniline Cleaner 125 ml
1 x COLOURLOCK Elephant Leather Preserver 125 ml
1 x COLOURLOCK Sponge
1 x Cleaning Cloth

 
Detalii despre produs:

Set curatare si intretinere piele cerata COLOURLOCK Waxed Leather Clean & Care Set

Acest set pentru curatare si intretinere piele cerata este potrivit pentru pielea grasa mata si uleiata cu suprafata unsuroasa. Uneori aceste piei sunt regasite sub denumirea de pull-up leather.
Caractersitica acestui tip de piele este formarea rapida a patinei. In general, acest tip de piele este folosit in industria mobilei, marochinariei si incaltamintei. Testati intotdeauna ambele produse pe o zona ascunsa pentru a verifica daca apar schimbari.
“Leatherette”, “piele cerata (waxed leather)” sau “pull-up leather” sunt piei al caror strat de culoare este o ceara sau substanta grasa colorata. Acest tip de piele este foarte folosit in industria incaltamintei si marochinariei. In industria mobilei, termenul de “saddle leather” este folosit pentru acest tip de piele.
In cazul pielii grase, textura este pastrata, iar in cel al pielii pull-up, textura a fost slefuita in timpul procesului de fabricare. Caracteristicile acestei piei sunt aspectul patinat, dungile fine ale zgarieturilor si usoara decolorare care apare in urma frecarii cu o laveta umeda.

APLICARE

Intotdeauna produsele trebuie testate mai intai pe zone ascunse pentru a se observa schimbarile care intervin! Nu aplicati produsele direct pe piele, ci aplicati o cantitate de spuma pe un burete sau laveta, iar produsele de ingrijire frecati-le mai intai intr-o laveta moale.
Atata in cazul curatarii cat si a ingrijirii, pentru aplicare se vor folosi miscari circulare de la o cusatura spre alta evitand astfel formarea petelor si a dungilor.

Aniline Cleaner

In cazul curatarii zilnice, pentru indepartarea prafului, este suficienta folosirea unui pamatuf sau a unei lavete uscata. Atunci cand curatati suprafata, aplicati o cantitate mica de spuma pe un burete sau laveta si curatati prin miscari circulare de la o cusatura spre alta. Evitati curatarea prea umeda si frecarea excesiva.
Reziduurile pot fi indepartate cu o laveta putin umezita cu apa. La unele piei cu porii deschisi pot fi usoare decolorari. In cazul acesta, lucrati cu atentie si lasati sa se usuce pentru a verifica eventualele decolorari nedorite, acestea fiind situatii rare. Intotdeauna lasati pielea sa se usuce natural, la temperatura camerei.
Petele pot fi deasemenea indepartate cu o laveta moale umezita cu Aniline Cleaner. Evitati curatarea prea umeda pentru a nu se forma dungi. Uscati zona mai inchisa la culoare cu ajutorul unui uscator de par cu aer rece, pentru a nu se forma dungi de la apa.
Daca dupa uscare pielea este inca inchisa la culoare in zona petelor, intindeti pielea de mai multe ori. Uneori pielea se deschide la culoare prin deschiderea porilor. Intotdeauna testati mai intai pe o zona ascunsa! Lucrati cu mare grija la pieile sensibile si deschise la culoare!

Set curatare si intretinere piele cerata Set curatare si intretinere piele cerata

Pentru petele dificile, este mult mai bine sa contactati mai intai un specialist. Graba creste riscul de face greseli printr-o curatare necorespunzatoare. Suntem bucurosi sa va sprijinim in orice solicitare.

Elephant Leather Preserver

In cazul folosirii zilnice, va recomandam Elephant Leather Preserver. Urmele de uzura de pe pieile grase sunt reduse cu Elephant Leather Preserver.
Elephant Leather Preserver se aplica doar pe pieile curatate. Testati produsul mai intai pe zone ascunse pentru a se observa schimbarile care intervin. Frecati o cantitate mica Elephant Leather Preserver intr-o laveta curata, moale si lipsita de scame. Apoi aplicati pe piele uniform prin miscari circulare de la o cusatura spre alta.
Intervalele de ingrijire sunt in functie de aspect. Daca pielea este murdara, este recomandata curatarea si daca este uscata sau are prea multe semne de uzura, este recomandat un tratament de ingrijire.
Cantitatile de 125 ml de Aniline Cleaner (in dispozitiv de spumare) si 125 ml de Elephant Leather Preserver sunt de obicei suficiente pentru a trata de mai multe ori un set de mobilier complet.

Pentru întrebări suplimentare despre acest produs sau alt articol de pe site-ul Centruldepiele.ro contactați-ne folosind formularul de contact, adresa de mail contact@centruldepiele.ro sau printr-un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook.

Momentan acest produs nu are recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Suport Specializat

de peste 20 ani intelgem pielea

Livrare imediata

in maxin 72 ore, oriunde in tara

Plata Securizata

platesti in sigurata, cu orice tip de card

Garantam Calitatea

importam direct de la producatori