Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 1
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 2
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 3
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 4
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 1
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 2
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 3
Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set COLOURLOCK - 4

Set pentru vopsire si intretinere piele COLOURLOCK Leather Fresh Set

121463-en-
In stoc
420.00 LEI
Fara TVA 1-2 zile
Descriere:

Set pentru vopsire si intretinere piele
Ideal pentru reimprospatarea culorilor de pe suprafetele de piele uzate, zgariate sau decolorate atat din autovehicule cat si mobilier.
Contine:
1 x Leather Fresh 150 ml
1 x Mild Cleaner, 125 ml
1 x Leather Protector 150 ml
2 x Burete curatare
1 x Burete aplicare vopsea Leather Fresh
1 x Laveta curatare
1 x Manusa protectie
1 x Smirghel Leather Sanding Pad
1 x Solutie degresare Degreaser, 150 ml
1 x Perie curatare Leather Cleaning Brush

Vezi tabel culori standard aici.

Vreau sa comand o culoare standard  info
Vreau să comand o culoare specială pentru vehicul info
Vreau să comand în baza unei mostre de culoare. (Cost suplimentar : +80,85 lei) info
Se permit doar 250 de caractere.
Care este modelul mostrei pe care îl trimiți? info
Descrie ce piesă sau ce reprezintă mostra pe care o trimiți (Cost suplimentar : +0,00 lei) info
Se permit doar 250 de caractere.
Te rugăm să specifici dimensiunile mostrei (Cost suplimentar : +0,00 lei) info
Se permit doar 140 de caractere.
Vrei sa returnam mostra? info

 
Detalii despre produs:

Set pentru vopsire si intretinere piele

Ideal pentru reimprospatarea culorilor de pe suprafetele de piele uzate, zgariate sau decolorate atat din autovehicule cat si mobilier.

Cantitatile prezentate mai sus din acest set pentru vopsire si intretinere piele sunt in mod normal suficiente pentru a trata un interior complet de autovehicul sau un set complet de mobilier. Leather Fresh se foloseste doar pentru vopsirea suprafetelor uzate sau zgariate. Produsele de curatare si ingrijire se folosesc pe toata suprafata pielii.

Pentru defecte majore, murdarie extrema sau suprafete mari, va fi nevoie de o cantitate mai mare de produse de curatare si ingrijire, dar si de Leather Fresh. Acest lucru este necesar in unele cazuri.
Inainte ca pielea sa fie ingrijita (hidratata, protejata) sau revopsita aceasta trebuie sa fie curatata foarte bine (Mild Cleaner pentru mizerie normala sau Strong Cleaner pentru mizerie extrema). Acest lucru previne fixarea mizeriei pe piele prin ingrijire.

Peria de curatare Leather Cleaning Brush din acest set pentru vopsire si intretinere piele ajuta la indepartarea cu usurinta a mizeriei impregnate in textura pielii.

Dupa curatarea cu Strong Leather Cleaner sau dupa o ingrijire recenta sau in cazul prezentei grasimilor, trebuie folosit un degresant, anume Degreaser si apoi se poate aplica Leather Fresh.
In cazul zgarieturilor, uzurii si a decolorarii (intalnita mai des in zona intrarii in autovehicule si pe sezuturile elementelor de mobilier), se poate reda culoarea originala cu ajutorul produsului Leather Fresh. Culoarea poate fi determinate cu ajutorul paletarului de culori standard sau dupa mostra.
Pentru ingrijirea pielii, va recomandam produsul Leather Protector. Leather Protector contine antioxidanti care opresc imbatranirea pielii, iar substantele de protectie UV o protejeaza impotriva decolorarii. In plus, pielea va capata un aspect placut.

APLICARE:

Testati intotdeauna produsele din acest pe o zona ascunsa!

Mild Leather Cleaner

Mild Leather Cleaner este ambalat in flacon prevazut cu un dispozitiv special de spumare. Deteregentul sub forma de spuma are putere de curatare mai mare decat cel in stare lichida, consumul este redus considerabil si pielea nu devine prea umeda, acest lucru impiedicand intarirea ei dupa uscare. Puneti spuma de curatare pe un burete. Nu aplicati direct pe piele.

Folositi spuma pentru curatarea pielii dinspre o cusatura spre alta. Repetati procedura de cate ori este nevoie. Folositi o laveta usor umezita cu apa pentru a indeparta mizeria si detergentul, iar apoi lasati sa se usuce. In cazul murdariei normale folositi Mild Cleaner sau Strong Cleaner pentru murdarie extrema.

Leather Fresh:

In cazul in care pentru curatare s-a folosit Strong Leather Cleaner ( are si efect de hidratare usoara) sau a suprafetelor grase, pielea trebuie degresata foarte bine cu Degreaser, un degresant foarte potrivit. Leather Fresh se poate aplica dupa ce pielea s-a uscat in urma curatarii (dupa aproximativ 30 min. la temperatura camerei sau cu ajutorul unui uscator de par).

Aplicati uniform Leather Fresh cu un burete pe suprafetele afectate dinspre o cusatura spre alta si uscati cu un uscator de par. Pentru zonele mici, este suficienta aplicarea doar pe portiunea afectata. Tratati doar zonele care necesita reimprospatarea culorii.

In cazul in care considerati ca aplicarea unui strat de degresant nu a fost suficienta, puteti aplica mai multe straturi, uscand cu un uscator de par dupa fiecare strat.

Cateva sfaturi si “trucuri” pentru Leather Fresh

• Inainte de a incepe procedeul de reimprospatare a culorii, verificati intotdeauna pe o zona ascunsa daca Leather Fresh se potriveste la culoare

• Leather Fresh este potrivit pentru schimbarea culorii doar pe portiuni mici

• Leather Fresh este un produs doar pentru reimprospatarea culorii. In cele mai multe cazuri, se aplica dispre o cusatura spre alta. Suprafetele foarte degradate nu vor arata mai bine doar cu ajutorul produsului Leather Fresh. Astfel de suprafete trebuie doar curatate si ingrijite

• Leather fresh poate fi aplicat si cu un pistol de vopsit. Rezultatul este mult mai placut, in special pe suprafetele mari.

• Imperfectiunile pot fi netezite cu Leather Sanding Pad inainte ca sa treceti la alta etapa

• Leather Fresh in diferite nuante poate fi mixat pentru obtinerea unei alte culori, dar trebuie pricepere in potrivirea culorilor

• Pentru reparatii mici, Leather fresh se poate folosi si pe vinilin sau plastic

• Uscati intotdeauna Leather Fresh cu ajutorul unui uscator de par. Culoarea se va potrivi mai bine si veti castiga timp. In plus, lasand ca Leather Fresh sa se usuce fara a folosi un uscator de par, straturile aplicate anterior vor fi sterse

• Lucrati intotdeauna la temperature camerei! La temperaturi scazute, Leather Fresh nu se va usca sufficient, iar munca nu este confortabila la astfel de temperaturi

• Pentru aceasta operatiune va recomandam sa alocati timp sufficient fara sa va grabiti. Rapiditatea in reimprospatarea culorilor este specifica profesionistilor in domeniu care fac zilnic astfel de operatiuni. Cine lucreaza fara sa se grabeasca, va obtine rezultate mai bune.

• Pentru lucrari fine, puteti folosi Mini Brush

• In cazul cusaturilor de alta culoare fata de cea a pielii, trebuie atentie sporita! Folositi banda de mascare pentru protectia cusaturilor.

Leather Protector

Leather Protector se aplica in ziua urmatoare dupa ce pielea s-a uscat in urma curatarii sau reimprospatarii culorii, pe pielea uscata dupa curatare. Frecati o cantitate mica de Leather Protector, (solutie protectie piele) intr-o laveta fina si apoi aplicati in start subtire si uniform pe piele dinspre o cusatura sprea alta. Lasati sa se usuce fara a lustrui. De obicei, este suficienta o singura aplicare de solutie pentru protectie piele.

Pentru zonele foarte solicitate (folosite in mod repetat, expuse la caldura sau la soare) ingrijiti pielea o data la fiecare 3 luni, iar pentru cele folosite in conditii normale, o data la 6 sau 12 luni.

Cu ajutorul dispozitivului de spumare, pielea nu este umezita in exces
Set pentru vopsire si intretinere piele

Avem 46 de culori standard si putem prepara in functie de mostra orice culoare.

Prezentare mod de aplicare in autovehicule

Prezentare mod de aplicare pe mobilier

Pentru întrebări suplimentare despre acest produs sau alt articol de pe site-ul Centruldepiele.ro contactați-ne folosind formularul de contact, adresa de mail contact@centruldepiele.ro sau printr-un mesaj direct pe pagina noastră de Facebook.

Domenii aplicare
Genti & Valize
Haine de piele
Masina
Mobilier
Volan
Momentan acest produs nu are recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Suport Specializat

de peste 20 ani intelgem pielea

Livrare imediata

in maxin 72 ore, oriunde in tara

Plata Securizata

platesti in sigurata, cu orice tip de card

Garantam Calitatea

importam direct de la producatori

Produs adaugat la Favorite
Adaugat cu succes.

Centruldepiele.ro utilizează cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.